3. Üniversite Hastaneleri Birliği Toplantısı

Gaziantep’te düzenlenen 3. Üniversite Hastaneleri Birliği toplantısı geniş katılımla gerçekleştirildi.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Oditoryum Salonu’nda gerçekşetirilen toplantıya, Vali Süleyman Kamçı, GAÜN Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Kefelioğlu, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Murat Çakmak, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, YÖK Üyeleri Prof. Dr. Çiğdem Zeynep Kayacan, Prof. Dr. M. Zeki Taner, Prof. Dr. Recep Öztürk, GAÜN Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Levent Elbeyli ve çok sayıda davetli katıldı.

Üniversite Hastaneleri Birliği toplantısının ilk kıvılcımını İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Yunus Söylet’in verdiğini söyleyen GAÜN Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun, bu toplantının hayırlı olmasını diledi ve üniversite hastanelerinin “Hem mali hem de idari açılardan pek çok sorunlarının olduğunu belirtti. Bu sorunlara ait çözüm önerilerini birçok kuruluşa bildirdik. Birçok noktada kazanımlarımız oldu ama hala çözemediğimiz sorunlarımız var. Bizler, sizleri Gaziantep’te ve Gaziantep Üniversitesi’nde ağırlamaktan çok mutluyuz. Yine gelin, hep gelin” dedi.

Üniversite Hastaneler Birliği toplantısının ilk olarak İstanbul Üniversitesi’nde ikincisinin Hacettepe Üniversitesi’nde gerçekleştiğini, üçüncüsünün ise Gaziantep Üniversitesi’nde gerçekleşeceğini belirten GAÜN Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Levent Elbeyli, “Sizleri aramızda görmekten çok mutluyuz. Sorunlarımızı paylaşmak, sağlık hizmeti niteliğini artırmak hep birlikte çözümler arayacağız” diye konuştu.

Nisan 2009’dan Bu Güne Üniversite Hastaneleri Birliği Çalışmaları

İhale Bilgisi Paylaşımı (Maliyet Etkili Optimal Satın Almada İhale Bilgilerinin Paylaşımı)

Üniversite Hastanelerinde “Ortak İhale”