15. Üniversite Hastaneleri Birliği Toplantısı Trakya Üniversitesi Ev Sahipliğinde, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU’nun katılımıyla, 23-25 Mayıs 2013 Tarihlerinde Edirne’de Gerçekleşmiştir

ÜNİVERSİTE HASTANELERİ BİRLİĞİ DERNEĞİ 15. GENEL TOPLANTISI TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EV SAHİPLİĞİNDE, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU’nun katılımıyla, 23-25 MAYIS 2013 TARİHLERİNDE EDİRNE’DE GERÇEKLEŞMİŞTİR.

ÜHBD 15. Genel Toplantısı, Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde, 23-25 Mayıs 2013  tarihlerinde, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU’nun katılımıyla Edirne’de yapılmıştır.

20 Rektör ve Rektör Yardımcısı, 16 Tıp Fakültesi Dekan ve Yardımcısı, 39 Başhekim ve Yardımcısı ile Üniversite Hastaneleri yönetici ve öğretim üyelerinden oluşan toplam 122 katılımcının iştiraki ile gerçekleşen Toplantı’ya; Maliye Bakanlığı Bütçe Mali Kontrol Genel Müdürü İlhan HATİPOĞLU, Muhasebat Genel Müdürü Mehmet SARITAŞ, Bütçe Mali Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Ayşe Berrin DİKMELİK, Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Döner Sermayeler Daire Başkanı İsmail Hakkı YAZICI konuşmacı olarak katılmıştır.

Toplantı programı, katılımcı listesi, yapılan sunumlar ile fotoğraflar ekte sunulmaktadır.

          24 MAYIS

Edirne İli Tanıtım Sunumu – EDİRNE VALİLİĞİ

Üniversite Tanıtım Sunumu – TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

          25 MAYIS

İLHAN HATİPOĞLU

ERSEN ÜNSAL

MEHMET SARITAŞ

İSMAİL HAKKI YAZICI

  • Fotoğraflar